Online apotheken: het goede, de slechte en de zeer slechte dingen die u moet weten voordat u koopt

Online apotheken: het goede, de slechte en de zeer slechte dingen die u moet weten voordat u koopt

InhoudsopgaveHoe u veilig op recept kunt kopen online – AgingCare kan voor iedereen leuk zijn3 Eenvoudige feiten over hoe u veilig online medicijnen kunt kopen – Pfizer beschreven

Naarmate nog meer mensen gebruik maken van het net om hun gezondheidsproblemen te herkennen, bladeren sommigen ook op internet om medicijnen op recept te krijgen. Maar veel websites die medicijnen verkopen, zijn niet aangemeld als drogisterijen, dus het kopen van hen is potentieel gevaarlijk. Medicatie, zoals viagra voor impotentie, evenals de cholesterolverlagende medicatie lipitor (atorvastatine), wordt meestal goedkoop online en zonder recept of de aanbevelingen van een apotheker op de markt gebracht.

Hun hulp bij de vraag of een medicijn geschikt is voor u, de dosis, mogelijke zijresultaten, evenals elk type schadelijke interacties met verschillende andere medicijnen is essentieel. Geneeskunde van een niet -vermelde website kan ook onveilig zijn voor uw gezondheid en welzijn omdat deze kan worden verouderd, afgezwakt of nep of nep kan zijn. Voor medicijnen voor alleen recept moet een op de internetapotheek een wettig legitiem recept krijgen voordat het medicijn wordt verstrekt.

U kunt het recept zelf posten als u wilt, maar een e -mailrecept is niet voldoende. Zodra het recept is verkregen, kan het medicijn worden verstrekt en naar u worden verzonden. Sommige sites bieden voorschrijversdiensten, waar u een internetconsult heeft en een recept is daarna gestuurd naar een drogisterij voor geven.

Dit zijn enkele van de punten om op te letten: Verkrijg constant uw medicatie uit een apotheek of een vertrouwde uitlaatklep. Het medicijn is mogelijk niet geschikt voor u en kan onaangename nevenresultaten of aanzienlijke gevaren voor gezondheid en welzijn veroorzaken.

Nepe geneeskunde kan uw wellness echte schade veroorzaken. Laat niet in de verleiding komen door “spam” e-mails die goedkope medicatie bevorderen. Als iets er te geweldig uitziet om echt te zijn, is dat meestal. Zoek naar het netto drogisterij -logo bij het online kopen van medicatie of inspecteer het GPH, C -register. U kunt bovendien de inschrijving van de farmacoloog onderzoeken door te zoeken naar de naam en het adres van de apotheek die de website beheert, omdat deze moet worden gekoppeld aan een apotheek “Physicals”.

De beste gids voor online medicijnen kopen tijdens de Covid-19 pandemie

Wat u in de blogpost ontvangt, kan imitatie, ondermaats of niet -goedgekeurde nieuwe geneeskunde zijn, die uw veiligheid en beveiliging in gevaar kunnen brengen. U kunt een aanzienlijke hoeveelheid details op internet vinden, maar hoe herkent u welke websites het meest betrouwbaar zijn? Bekijk deze online gids voor het gebruik van internet van Learn My Way, die aanbevelingen heeft over hoe u op internet kunt navigeren voor gezondheidsdetails, bouwt uw zelfvertrouwen op en leert u hoe u online veilig kunt zijn.

Het is van vitaal belang om een ​​prachtige behandeling te volgen bij het online kopen van medicijnen, vooral als het medicijn alleen wordt aangeboden bij een apotheek. Als u geneesmiddelen op internet koopt, kunt u mogelijk zelf een groot gevaar van letsel zetten. Veel sites die medicijnen op internet vind dit verkopen, komen van buiten het VK en worden niet beheerd door de Britse autoriteiten.

Als u medicijnen krijgt zonder advies te vragen aan een geschikte expert op het gebied van medische zorg, loopt u het risico dat u medicijnen krijgt die niet risicovrij of niet eens zijn voor u om te nemen. Medicijnen die online worden gekocht, voldoen mogelijk niet aan de Britse wettelijke en ook eisen van topkwaliteit.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.